Προφίλ

Η εταιρεία μας ασχολείται με τις εφαρμογές χρώματος παντός είδους σε κτιριακά έργα και έργα υποδομής. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970, ο Χρήστος Χρονόπουλος, δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της εφαρμογής χρωμάτων και τεχνοτροπιών. Στα χρόνια που μεσολάβησαν, λόγω των εξειδικευμένων δημοσίων και ιδιωτικών έργων που αναλαμβάνει, καταξιώνεται στον χώρο. Σαράντα χρόνια μετά, έχοντας αναλάβει τα ινία της εταιρείας ο Γρηγόρης Χρονόπουλος, πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός, η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά την πορεία της, προσφέροντας τις υπηρεσίες της με συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνολογίες υλικών και εφαρμογών.
Από το 2008, ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής και της ενεργειακής αναβάθμισης των κτηρίων μετά από ειδική εκπαίδευση επάνω στην εφαρμογή της Εξωτερικής Θερμομονωσης Κτηρίων και Πατητής Τσιμεντοκονίας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την Εξωτερική Θερμομόνωση Κτηρίων με πιστοποιημένα συστήματα κατά ETAG004 και την επένδυση οποιασδήποτε επιφάνειας (σκυρόδεμα, επίχρισμα, ξύλο, μέταλλο) με Πατητή Τσιμεντοκόνια χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά στον χώρο.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την επισκευή - εξωραϊσμό των εξωτερικών επιφανειών κτηρίων. Εκτός από το τεχνικό κομμάτι αναλαμβάνουμε και την έκδοση των απαραίτητων αδειών για την νόμιμη πραγματοποίηση των εργασιών.
Το προσωπικό της εταιρείας μας αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες πάνω στην εφαρμογή χρωμάτων / θερμομόνωσης και εξειδικευμένων επικαλύψεων. Διαθέτουμε τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα (ηλεκτρικά τριβεία με απορροφητήρα σκόνης, πιστόλια βαφής αέρος HVLP/LVHP, airless χρώματος/στόκου, υδροβολή 250 bar κ.α.) και εργαλεία (σταθερά και κινητά ικριώματα, πτυσσόμενες σκάλες κ.α.) έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα πιο οικονομικά και σε λιγότερο χρόνο.
Τηρούνται όλες οι προδιαγραφές εφαρμογής των υλικών με επιτόπιες μετρήσεις / δειγματοληψίες σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή στάνταρ (DIN, AASHO, EN) και τις υποδείξεις των εργοστασίων παραγωγής έτσι ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί άριστης ποιότητας υλικά προερχόμενα από καταξιωμένες στον χώρο Ελληνικές, Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές βιομηχανίες. Στους χώρους εργασίας τηρούνται απόλυτα όλοι οι κανόνες ασφαλείας και λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία προς αποφυγή ατυχήματος.
Με γνώμονα τις συνεχείς εξελίξεις στον χώρο και την πολυετή εμπειρία μας, εγγυώμαστε το καλύτερο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα, εντός χρονοδιαγραμμάτων, με αντοχή στον χρόνο.

Θέλετε μια αλλαγή
στο σπίτι ή
στο γραφείο σας;

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά όλα τα πεδία.

Η αποστολή απέτυχε. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.